Het team van Implant Company

Het geheim van het leveren van kwalitatieve, verantwoorde tandheelkundige zorg ligt in de nauwe samenwerking van het team. Het teamconcept is in orde! Iedere schakel is nodig en iedereen maakt gebruik van elkaars kennis en specialisme!
René Kaboord
René KaboordTandarts, implantoloog, NVOI-lid
Mijn naam is René Kaboord, Ik ben in 1992 aan de KUN Nijmegen afgestudeerd als tandarts. Van 92-93 ben ik in mijn diensttijd als reserve eerste luitenant werkzaam geweest als hoofd tandheelkundig centrum in de Engelbrecht van Nassaukazerne te Roosendaal en de Cort Heyligers kazerne te Bergen op Zoom. In 1993 ben ik gestart als algemeen practicus in Boxtel met tandartsenpraktijk Kaboord welke in 2006 is opgegaan in de Kliniek voor Mondzorg Boxtel. Vanaf 1999 heb ik mij gespecialiseerd in de orale implantologie en was daarbij geregistreerd als TSVI-c en TSVI-p (tandarts met specifieke vaardigheden op het gebied van de orale implantologie). Sinds 2003 ben ik geregistreerd implantoloog en in 2004 heb ik de (mobiele) verwijspraktijk Implant Company opgericht, waarmee wij voornamelijk werkzaam zijn in zuid-west Nederland. In 2012 ben ik begonnen met een postacademische opleiding orthodontie aan de European Academy for Integrated Dentistry en heb deze in 2014 met een diploma afgerond. In 2015 heb ik het certificaat “Esthetiek rondom de mond” behaald. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.
Deborah Kondics
Deborah KondicsTandartsassistente / coördinator implantologie
Ik ben Deborah Kondics en startte mijn carrière als tandartsassistente. Inmiddels bestaan mijn werkzaamheden uit preventie assistent en als coördinator implantologie. Ik ben in mei 2006 in dienst gekomen bij Implant Company en werk hier nog steeds met veel plezier!
Liza Bakarbessy
Liza BakarbessyParo-preventieassistente
Mijn naam is Liza Bakarbessy. Na het voltooien van mijn tandartsassistente opleiding in het jaar 2000 ben ik direct gestart bij tandartspraktijk Kaboord. In 2003 heb ik de cursus preventie behaald, in 2008 is daar de cursus paropreventie bijgekomen. Mijn werkzaamheden in de kliniek zijn divers. Naast het assisteren aan de stoel, behandel ik ook zelfstandig patiënten.. Dit doe ik met veel toewijding en plezier!
Marjolijn van de Burgt
Marjolijn van de BurgtTandartsassistente
Ik ben Marjolijn van de Burgt. Ik heb de opleiding tandartsassistente behaald in 2009 te Den Bosch. In 2010 heb ik de preventie cursus behaald te Nijmegen. Sinds oktober 2013 ben ik als preventie assistente werkzaam in deze praktijk.
Daniëlle Oosting
Daniëlle OostingPreventieassistente
Ik ben Daniëlle Oosting, preventie-assistente/ coördinator orthodontie. Na het afronden van mijn MBO- opleiding tandartsassistente, ben ik direct aan de slag gegaan bij de Kliniek voor Mondzorg Boxtel en dus hier sinds januari 2006 werkzaam. Na het volgen van diverse cursussen, ben ik overal inzetbaar in de praktijk, van het assisteren aan de stoel, zelfstandig werken in opdracht van de tandarts, tot aan de administratie.
Jolanda Schoones
Jolanda SchoonesPreventieassistente
Mijn naam is Jolanda Schoones, ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik werk parttime in de Kliniek. Ik heb een opleiding voor tandartsassistente gevolgd en heb daarnaast mijn diploma voor preventie assistente behaald. Ik heb op maandag een eigen preventieprogramma en verder assisteer ik waar nodig.
Dominique KaboordTandartsassistente
Ik ben Dominique Kaboord. Voornamelijk implantatie assistent op locatie.
Maar je zult me ook wel is tegen komen in de praktijk in Boxtel om een keer in te vallen bij het assisteren of het helpen in de sterilisatie ruimte. Dit werk is voor mij erg afwisselend, we hebben een leuk team en ik heb er veel plezier in!